Ανάλυση χαμόγελου

Σας απασχολούν κάποια αισθητικά προβλήματα στο χαμόγελο σας αλλά ταυτόχρονα φοβάστε το τελικό αποτέλεσμα; Μπορούμε να κατασκευάσουμε «mock-ups» στο χαμόγελο σας. Να «χτίσουμε» δηλαδή προσωρινά τα δόντια σας με σύνθετη ρητίνη για να αξιολογήσετε το τελικό αποτέλεσμα πριν την αρχή θεραπείας ή να κατασκευαστεί διαγνωστικό κέρωμα σε εκμαγείο μελέτης ώστε να δείτε τρισδιάστατα το τελικό αποτέλεσμα.

 


Λεύκανση

Η λεύκανση είναι ο πιο συντηρητικός τρόπος για να αποκτήσετε ένα λευκότερο και εντυπωσιακότερο χαμόγελο. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα γίνεται λεύκανση στο ιατρείο με χρήση φωτεινής πηγής, λεύκανση στο σπίτι ή συνδυασμός και των δύο όταν στόχος είναι το εκτυφλωτικό λευκό.

 


Όψεις πορσελάνης

Τα δόντια σας είναι σκούρα, στραβά, με διαστήματα ανάμεσα τους και πολλά σφραγίσματα; Δεν σας ικανοποιεί το σχήμα των δοντιών σας, η υπερβολική εμφάνιση των ούλων σας; Με τις όψεις πορσελάνης μπορείτε να διορθώσετε όλα αυτά τα προβλήματα. Λεπτές φλούδες πορσελάνης συγκολλούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και διορθώνουν όλα τα παραπάνω προβλήματα μεταμορφώνοντας το χαμόγελο σας. Οι όψεις πορσελάνης θεωρούνται συντηρητική θεραπεία αφού παρασκευάζουμε το δόντι πολύ λίγο στην μπροστινή του επιφάνεια. Η διάρκεια τους είναι 15 – 20 χρόνια.

 


Bonding (ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια)

Όταν θέλουμε να βελτιώσουμε το σχήμα ή το χρώμα ή τη στροφή των δοντιών μας χωρίς να κάνουμε ορθοδοντική θεραπεία, μπορούμε να το κάνουμε σε μία συνεδρία με τον πιο συντηρητικό τρόπο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής. Χωρίς αναισθησία, με ελάχιστο ή καθόλου τρόχισμα των δοντιών , τα δόντια «χτίζονται» στο επιθυμητό σχήμα με τη χρήση των σύγχρονων συνθετικών ρητινών.

 


Στεφάνες ζιρκονίου – πορσελάνης

Οι στεφάνες ζιρκονίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικές μια που το ζιρκόνιο έχει σκληρότητα παρόμοια με αυτή του διαμαντιού χωρίς να έχουν τα μεταλλικά αντιαισθητικά όρια των κλασσικών στεφανών μέταλλο-πορσελάνης. Προσφέρουν λοιπόν άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα τόσο στα πρόσθια όσο και στα οπίσθια δόντια.

 


Στεφάνες όλοκεραμικές – Η απόλυτη μίμηση του φυσικού

Όταν οι όψεις πορσελάνης δεν είναι η θεραπεία εκλογής τότε κατασκευάζουμε ολοκεραμικές στεφάνες αφού τροχίσουμε κατάλληλα το δόντι. Τόσο η διαστρωμάτωση της πορσελάνης από τον τεχνίτη μας όσο και η έλλειψη μεταλλικού σκελετού καθιστούν τις ολο-κεραμικές στεφάνες την θεραπεία εκλογής για απόλυτα αισθητικό και φυσικό αποτέλεσμα στα πρόσθια δόντια.

 


Cosmetic recoduring

Με μικρές διορθώσεις στο κοπτικό μέρος των προσθίων δοντιών μας μπορούμε να έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα στο χαμόγελο μας. Σε μία συνεδρία και χωρίς αναισθησία!

 


Ένθετα – επένθετα πορσελάνης

Όταν η έμφραξη που πρόκειται να κάνουμε στο δόντι είναι μεγάλη και λείπει αρκετή οδοντική ουσία, τότε “φτιάχνουμε” στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο σφραγίσματα από πορσελάνη. Είναι μία πολύ συντηρητική όσο και αισθητική εργασία για τα οπίσθια δόντια που εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δοντιών για πολλά χρόνια. Δύο συνεδρίες είναι αρκετές για την ολοκλήρωση της.